Steven Spielberg va lansa un serial horror la care ne vom putea uita doar noaptea

Celebrul realizator Steven Spielberg pregateste un serial horror intitulat Spielberg After Dark. Particularitatea sa? Nu il vom putea urmari decat noaptea. Frisoane garantate.

Unii adora filmele horror insa va trebui sa dai dovada de curaj pentru a indrazni sa urmaresti viitorul serial al lui Steven Spielberg, pentru moment botezat Spileberg After Dark. Si, deoarece numele acestui serial ne cam da de gandit, serialul va putea fi urmarit doar pe timp de noapte (cand este intuneric). Dupa filme de succes precum Jurassic Park, realizatorul se pregateste sa exploreze un gen nou, optand pentru un format de scurta durata cu episoade de doar 10 minute. Acestea din urma vor fi disponibile pe viitoarea platforma de streaming Quiby creata de catre Jeffrey Katzenberg, fondatorul studiourilor Dreamworks.

Episoade care dispar pana a doua zi dimineata

Chiar daca platforma Quiby nu exista inca, ar trebui sa fie disponibila in Statele Unite ale Americii pana in anul 2020 dupa care in 2021 in Europa. Fondatorul sau, Jeffrey Katzenberg a confirmat serialul in timpul festivalului international media de la Banf in Canada pe data de 9 iunie 2019. A mai declarat ca Spielberg a pregatit deja 4 sau 5 capitole al noului sau proiect, dand detalii cu privire la modalitatea in care episoadele vor fi accesibile: Quiby va folosi geolocalizarea utilizatorilor pentru a evalua ora care este in tara respectiva. Astfel, ceasul le va indica in cat timp episodul urmeaza sa fie difuzat pe platforma si, in cazul lui Spielberg After Dark acest lucru se va intampla doar dupa miezul noptii. Va fi imposibil sa il urmaresti pe timp de zi deoarece va disparea inainte de zorii zilei.

Quiby a reusit sa stranga de la investitori suma de un miliard de dolari pentru lansarea din aprilie 2020 dar numeroase fonduri urmeaza sa mai fie inca primite.

Suntem nerabdatori sa descoperim acest nou proiect al lui Steven Spielberg si platforma Quiby care va propune in egala masura seriale si filme in care vor juca actori precum Leonardo di Caprio sau Guillermo del Torro.

Related Posts

One thought on “Steven Spielberg va lansa un serial horror la care ne vom putea uita doar noaptea

  1. Steven Reply

    Cam proasta parere ai despre doua formatii din categoria ‘Monstrilor Sacri ai Rock-ului’. The Doors a fost cea mai mare formatie americana din anii ’60 si Jim Morrison chiar a fost un personaj cu o psihologie interesanta. Pacat ca l-au terminat drogurile. cat despre Pink Floyd, de la primele lor albume cand incercau tot felul de chestii psychidelice, destinul tragic al lui Syd Barret macinat si el de droguri, pana la rock-ul lor progresiv din anii ’70 cand criticau industria muzicala si politicile ‘Doamnei de Fier’ culminand cu mesajele lor de universalitate si uniune intre oameni de pe ultimele doua albume. Oricum, decat filosofiile astea mai bine te uiti la un film pe 123movies is back

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *