Metode de creștere a voinței

Imbunatatirea vointei este un aspect pe care fiecare persoana ar trebui sa-l aiba in vedere. Vointa este o sursa foarte buna de energie pentru auto-control. Aceasta sursa de energie este limitata pentru fiecare persoana. Vointa este ca un muschi, de aceea nu va trebui sa trageti de fiare non-stop. Trebuie sa invatati si sa va odihniti pentru ca efectele sa inceapa sa apara. Vointa, dar si auto-controlul sunt niste caracteristici importante pentru o viata fericita, dar si prospera in acelasi timp.

Controlarea contextului in care traiti este primul lucru de avut in vedere. Majoritatea oamenilor apeleaza la vointa atunci cand nu au o alta solutie. Este importanta astfel o mai buna controlare a contextului, astfel incat sa nu apelati mereu la vointa. De exemplu, daca va doriti sa alergati, va puteti pregati echipamentul cu o seara inainte. Construirea obiceiurilor bune va ajute si ele foarte mult. Obiceiurile nu vor necesita o cantitate mare de vointa. Organismul nostru este obisnuit cu automatismele. Cu toate acestea, partea proasta este ca organismul, in situatia in care nu mai are suficienta vointa, are tendinta de a apela la obiceiurile cele mai proaste.

Dormitul este un alt lucru de avut in vedere. Va trebui sa dormiti regulat, dar si destul. Exercitiile fizice nu sunt totul. Odihna este o parte importanta din viata voastra. Cel mai prost moment de a lua o decizie este atunci cand nu ati dormit suficient. Pentru a dormi mai bine, camera in care va culcati trebuie sa fie complet intunecata. Studiile au aratat ca lucrurl care ne oboseste este durata de timp neintrerupta in care stam treji.

Dimineata este momentul cel mai bun pentru a face cele mai grele lucruri. Vointa este o resursa limitata, ea consumandu-se pe parcursul zilei. Stabiliti-va astfel sa incepeti ziua in forta. Imediat dupa ce v-ati trezit, apucati-va de treaba si nu amanati lucrurile pentru mai tarziu. Luati decizii rapid si in ceea ce priveste e-mailul. Va trebui sa raspundeti rapid la el, sa il stergeti sau sa nu raspundeti deloc. Controlati-va cat mai bine glicemia. Atunci cand sunteti pe punctul de a ceda, este o idee buan sa mancati ceva dulce. Pauzele dese sunt si ele indicate pentru a va reimprospata vointa. Veti putea astfel sa atacati mai usor sarcinile mai mici pe care le aveti. Luand pauze mai des, va veti asigura ca nu aveti rezervorul de vointa gol.

Categories

One thought on “Metode de creștere a voinței

  1. Geani Reply

    Nasol…. ma intristeaza cand lucrurile astea se intampla, la fel cum a plecat actorul de la hulk si in avengers a fost inlocuit, totusi parerea mea din ce am vazut pe 123movies stream este ca actorul de din avengers este mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *