Kit Harington a avut nevoie de terapie

S-a aflat ca Kit Harington a avut nevoie de terapie dupa moartea personajului sau din Game of Thrones. Atentia sporita primita din partea presei, dar si a publicului dupa finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat foartte mult pe interpretul lui Jon Snow. Moartea lui Jon Snow de la finalul sezonului 5 din Game of Thrones este considerat a fi un moment de cumpana pentru personajul favorit al multora. Interesul foarte mare pentru acest lucru a fost dublat si de presa.

Desi a fost readus la viata ulterior, interesul pentru acest moment a ramas unul destul de mare. Acest lucru s-a rasfrant asupra interpetului acestuia si anume asupra lui Kit Harington. Starul a dezvaluit ca acea perioada a carierei sale a fost una greu de suportat. El a simtit chiar si nevoia de a apela la un ajutor specializat pentru a reusi sa faca fata mai bine problemelor prin care a trecut. Acesta a spus ca perioada in care Jon a murit a fost si o perioada destul de grea din viata sa. Atentia pe care a primit-o atunci a fost una foarte mare, el declarandu-se terifiat de aceasta experienta.

Actorul a recunoscut ca a recurs la ajutor specializat pentru ca noul nivel al celebritatii l-a facut sa-si puna la indoiala abilitatile sale actoricesti. Desi isi zicea ca ar trebui sa se simte ca fiind cea mai norocoasa persoana din lume, el a recunoscut faptul ca se simtea extrem de vulnerabil. Multi trec prin acest lucru la varsta de 20 si ceva de ani. Acesta a fost motivul pentru care s-a decis sa recurga la terapie pentru a trece peste acest moment greu din viata sa.

Kit Harington a invatat sa fie mai deschis pentru ca nu era sigur pe el atunci cand vorbea cu lumea. De asemenea, el a invatat sa se bucure si pentru ceea ce avea. In acel moment, el isi punea la indoiala si talentul sau actoricesc. Sedintele de terapie l-au ajutat mult pe actor, acum in varsta de 32 de ani. El a reusit sa faca fata presiunii celebritatii, dar si a impactului pe care acest serial l-a avut asupra vietii sale. Dupa ce a filmat ultimele scene ale serialului, din sezonul 8, actorul si-a luat adio de la personajul care i-a definit cariera. Pentru el, momentul despartirii de serial a fost unul incarcat cu emotie. Cand si-a dat jos costumul lui Jon Snow, s-a simti ca si cand ar fi fost deposedat de ceva.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *