Cele mai bune telefoane Huawei ale lunii aprilie

Exista telefoane Huawei pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele, descopera in cele ce urmeaza cele mai bune modele ale marcii.

Huawei a inceput deja de ceva vreme sa concureze cu gigantii de pe piata precum Samsung, Sony sau Apple. La scara mondiala vanzarile telefoanelor Huawei au ajuns sa le depaseasca pe cele ale Apple. Smartphone-urile din gama P si Mate se numara printre cele mai bune de pe piata. P20 si P10 spre exemplu sunt niste telefoane excelente din toate punctele de vedere.

Iata cele mai bune telefoane Huawei pe care le poti cumpara in luna aprilie

Huawei P20 Pro. P20 Pro este un telefon atat de bun incat ar putea sa ii faca concurenta fara probleme unui smartphone precum Galaxy S9 sau iPhone X. Este dotat cu o baterie excelenta si cu un ecran mare, de 6,1 inci. Daca esti in cautarea unui smartphone pentru a face cele mai frumoase poze atunci Huawei P20 Pro este cea mai potrivita solutie.

Huawei Mate 10 Pro. Cu Mate 10 Pro si camera sa dubla din spate vei face poze asemeni unui profesionist. Cu siguranta vei aprecia ecranul sau dar si bateria. Per ansamblu, Mate 10 Pro este un produs cu un raport calitate/pret extrem de bun.

Huawei Mate 20. Huawei Mate 20 nu are poate aceleasi caracteristici cu Mate 20 Pro insa este totusi un smartphone impresionant. Cele trei camere foto din partea dorsala ofera poze clare si de calitate. In plus, Huawei Mate 20 este un telefon cu un superb raport ecran/corp.

Huawei P10. Trei cuvinte sunt de ajuns pentru a-l descrie pe Huawei P10 – elegant, impresionant si puternic. Modul portret functioneaza absolut impecabil, mai bine decat s-a prevazut si, in general, cliseele sunt nete si detaliate. De mentionat este faptul ca durata bateriei nu este cea mai optima, putea oferi o mai buna autonomie. Insa, pentru un telefon de 600 de euro aceasta autonomie nu este chiar atat de problematica.

Huawei Mate 20 Lite. Mate 20 Lite este un telefon din gama de mijloc, putin cam scump pentru gusturile noastre. Camera frontala este de 24 Mpx menita sa atraga fanii de selfies. Utilizatorii mai putin axati pe poze ar trebui sa se indrepte spre alt model de la Huawei.

Huawei Mate 9. Mate 9 este dotat cu un ecran foarte mare, cu o baterie cu o capacitate enorma si cu caracteristici puternice. Calitatea pozelor este impresionanta, acestea sunt clare, nete, detaliile sunt seducatoare, chiar si cu zoom.

Huawei P30 Pro. Huawei P30 Pro este un model superior celorlalte modele de la Huawei. Are cateva puncte comune cu Mate 20 Pro insa cunoaste in egala masura o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste aparatul foto si senzorul de amprente digitale. Este dotat cu un design superb, ecranul este unul remarcabil, aparatul foto se numara printre cele mai bune existente la momentula actual pe piata. Pentru un plus de fantezie este disponibil pe culori precum portocaliu, negru sau Aurora. Acest Android de mare calitate si cu performante suprinzatoare vine insa cu un cost.

CategoriesTags

Related Posts

One thought on “Cele mai bune telefoane Huawei ale lunii aprilie

  1. Amuly Reply

    Slab the revenant. Nu la modul ca e mediocru,dar slab pentru hype-ul pornit pe internet. Ii dau un 7. Nici vorba de oscar pentru Leo pentru asa ceva… nu inteleg de ce ar fi nominalizat. Un film muuuult prea lung cu multe cadre de savurat intr-un format superior celui prezent pe fl sau site-uri asemanatoare cu 123moviesfull

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *